Om in-bo

Vår historie

I sin opprinnelse var det Kåre Haug som startet Kåre Haug AS som senere etter oppkjøp av Førco Engros ble Haug & Førco AS. I løpet av noen år ble det igjen sammenslåing og denne gang med In-Bo. Tidligere Østlandske Agentur og Engros AS.
 
In-Bo Haug as har Norges største lagerførte utvalg av voksduk og overflatebehandlet tekstilduk. Vi har også et av Norges aller største utvalg av dørmatter og teppeløpere for ikke snakke om ryer og filleryer. Våre populære folier og kontaktpapir fra d-c-fix er etterspurt som aldri før i tillegg til et godt sortiment med SKAI og imitasjonshud.
In-Bo Haug AS er en bedrift som tar vare på våre bestselgende tradisjonelle design, samtidig som vi utfordrer våre kunder med å fornye og ikke minst utvide våre kolleksjoner med hyppighet.
 
Vi er landsdekkende og har omreisende salgskonsulenter som hjelper butikker med sortiment, utvalg og annen på stedet service. Vi yter vår beste service til alle. Hos oss er ingen ordre liten!
Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!

Vårt mål

Gi våre kunder tilgang til en svært bred produktportefølje med kvalitetsvarer med svært god tilgjengelighet til konkurransedyktige priser.